«Αντίο» από Τσιλιανίδη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του

metropolisradio 15 Ιουνίου 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Αντίο» από Τσιλιανίδη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του
«Αντίο» από Τσιλιανίδη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τον Ηρακλή, κάτι που ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έγινε ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τον Ηρακλή, κάτι που ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η διοικητική αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ώθησε τον Έλληνα άσο στην έξοδο από τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η δήλωση του Κοσμά Τσιλιανίδη:

«Υστερα από δωδεκα χρόνια, δεν είμαι πλέον μέλος του Ηρακλή. Σ αυτή την ομάδα ξεκίνησα ως παιδί στις ακαδημίες, ανδρώθηκα μέσα απο τις δυσκολίες και έζησα το όνειρο μου να παίξω στην Superleague με την φανέλα της. Εζησα πολλά και όμορφα για το ξεκίνημα της καριέρας μου που δεν πρόκειται να τα ξεχάσω.

Βασικό μου μέλημά ήταν φεύγοντας από εδώ, να επωφελούνταν και η ομάδα. Κι αυτό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η πρόταση που κατατέθηκε από ευρωπαϊκή ομάδα για την αγορά μου δεν έγινε δεκτή. Συνοδεύτηκε μάλιστα από βαρύγδουπες, όπως αποδείχτηκε, δηλώσεις στελεχών της διοίκησης για την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της παρουσίας μου στο ρόστερ. Όπως αποδείχτηκε, δεν έπρεπε να τις έχω πιστέψει, αλλά η αγάπη μου για τον Ηρακλή δεν επέτρεψε να δω καθαρά το τι ερχόταν.

Ετσι, φτάσαμε στο σήμερα, με απανωτά, αλλεπάλληλα και ποικιλόμορφα προβλήματα για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ευθύνη και τα οποία με εξώθησαν στην αναζήτηση της λύσης της μεταξύ μας συνεργασίας. Προτού χαθούν άλλα, πρώτα χάθηκε η εμπιστοσύνη.

Ο Ηρακλής θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου ως η ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Εύχομαι λοιπόν ειλικρινά σε όσους αγαπάνε πραγματικά αυτή την ομάδα να μην σταματήσουν να παλεύουν γι αυτήν και να την δουν να φτάνει εκεί που ονειρεύονται και της αξίζει».