«Εντυπωσιασμένος με την οργάνωση, τους συμπαίκτες μου και τον Ιβιτς»

Ntambue Nsenga 7 Ιουλίου 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Εντυπωσιασμένος με την οργάνωση, τους συμπαίκτες μου και τον Ιβιτς»
«Εντυπωσιασμένος με την οργάνωση, τους συμπαίκτες μου και τον Ιβιτς»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ: ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΪΡΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΟ

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο ουκρανικό πρωτάθλημα και έχοντας φτάσει σε έναν τελικό Europa League, ο Λέο Μάτος αναζητεί στα 30 του χρόνια μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση στην καριέρα του. Με τα όσα του είπε ο Λούμπος Μίχελ και τα όσα ο ίδιος παρατήρησε εδώ και δυο μήνες που συζητούσε με τον ΠΑΟΚ, πείστηκε να φορέσει τα ασπρόμαυρα και να γίνει ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας που χτίζει ο Ιβιτς. Ο Λέο Μάτος μίλησε στην  «Μ» σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι το φλερτ με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν πρόσφατο και ότι ουσιαστικά εδώ και δυο μήνες μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων. Παράλληλα και ο ίδιος φρόντισε να μάθει πράγματα για την ομάδα την οποία και παρακολούθησε μέσα από την τηλεόραση στα πλέι οφ. Η εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα που  είναι μέλος της πλέον αυτές τις πρώτες εβδομάδες είναι η καλύτερη. «Όταν είχα κάνει την πρώτη κουβέντα με τον Λούμπος Μίχελ μου είχε εξηγήσει λεπτομερώς το πρότζεκτ. Μου εξήγησε επίσης πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα και κυρίως ότι οι οπαδοί είναι πολύ διαφορετικοί από τους Ουκρανούς και ότι αγαπούν την ομάδα και είναι εκδηλωτικοί. Όλα αυτά λοιπόν μου είχαν δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα. Ερχόμενος λοιπόν εδώ διέκρινα μια απίστευτη οργάνωση στο σωματείο. Δεν μας λείπει τίποτε, όλοι οι παίκτες νιώθουμε τους ανθρώπους της ομάδας κοντά μας, ότι χρειαζόμαστε το έχουμε. Όλα αυτά τα πράγματα που συνάντησα με έκαναν να σχηματίσω πολύ καλύτερη εικόνα στις ήδη θετικές σκέψεις που μου δημιούργησε η συζήτηση με τον Μίχελ».