Προχωράει με Ματέους Λέιτε ο ΠΑΟΚ

metropolisradio 15 Ιουνίου 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προχωράει με Ματέους Λέιτε ο ΠΑΟΚ
Προχωράει με Ματέους Λέιτε ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και «φουλάρουν» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε ο Ιβιτς να δουλέψει απρόσκοπτος και με όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Γι’ αυτό και κινούνται, παράλληλα, σε πολλά μέτωπα.

Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν και βρίσκεται σε καλό δρόμο είναι του 33χρονου επιθετικού, Ματέους Λέιτε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντντίπρο. Είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν μιλήσει μαζί του και τα είχαν βρει.  Τον κρατούσαν, όμως, σταντ μπάι για δύο λόγους. Ο ένας ήταν ότι υπήρχε ένα δίλημμα εάν πρέπει πρώτα να πουληθεί άλλος εξτρέμ και μετά να αποκτηθεί και ο δεύτερος εάν η ηλικία του επιτρέπει να του γίνει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Πάνω στο τελευταίο υπήρχε και μία σημαντική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε συνεργασία για έναν χρόνο με οψιόν για ακόμη έναν και ο παίκτης ζητούσε δύο χρόνια. Από χθες, πάντως, έχει μπει και μία άλλη παράμετρος που επηρεάζει τις εξελίξεις. Ο Ματέους έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, κυρίως από την Ιταλία.

Ετσι οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν θέλουν να τον αφήσουν άλλο να περιμένει με κίνδυνο να τον χάσουν και είναι διατεθειμένοι να του δώσουν την χρονική διάρκεια συμβολαίου που θέλει ο ίδιος.  Η οριστική συμφωνία, λοιπόν, είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο και σήμερα ή αύριο το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει, αφού πρώτα θα έχουν μελετηθεί όλα τα δεδομένα. Στην παρούσα φάση φαίνεται ότι η μεταγραφή προχωράει.