Έδωσε το ελεύθερο στον Βρύζα να κυνηγήσει δυνατές περιπτώσεις, ενημέρωσε τους οργανωμένους πως αυτός διοικεί την ΠΑΕ.

metropolisradio 28 Αυγούστου 2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έδωσε το ελεύθερο στον Βρύζα να κυνηγήσει δυνατές περιπτώσεις, ενημέρωσε τους οργανωμένους πως αυτός διοικεί την ΠΑΕ.

No 697486Έδωσε το ελεύθερο στον Βρύζα να κυνηγήσει δυνατές περιπτώσεις, ενημέρωσε τους οργανωμένους πως αυτός διοικεί την ΠΑΕ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σήμερα να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να συνέλθει από το σοκ των κακών αποτελεσμάτων στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, στοιχείο που οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στον κακό προγραμματισμό και την ελάχιστη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ηγέτης αυτής πλέον, ο Ιάκωβος Αγγελίδης ο οποίος σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα είναι ο κυρίαρχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτός που θα διοικήσει εν λευκώ την ΠΑΕ χωρίς να έχει άνωθεν παρεμβάσεις. Χωρίς δηλαδή να περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη για να κατευθύνει αυτός το καράβι με… τηλεκοντρόλ από μακριά.

Στη συνάντηση που είχε ο Αγγελίδης με τους οργανωμένους, αφού πρώτα τους άκουσε χωρίς να παρέμβει, ρωτήθηκε για τον τρόπο εμπλοκής τους στην ομάδα και απάντησε χωρίς υπε3κφυγές. «Η συμφωνία που έχω κάνει με τον μεγαλομέτοχο είναι να πάρω εν λευκώ την ομάδα και να την διοικήσω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν είμαι έτοιμος να το διαχειριστώ το καράβι από μόνος μου, είμαι σε φάση ενημέρωσης και στο να κατανοήσω το πώς λειτουργεί η ομάδα και μόλις είμαι έτοιμος θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα» τόνισε ο κ. Αγγελίδης έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού όλοι όσοι έχουμε ζήσει την διετία Σαββίδη, αντιλαμβανόμαστε πως αν δεν ισχύσουν τα λεγόμενα Αγγελίδη θα μπει και αυτός σε μία λίστα… αποτυχημένων που ουδέποτε θα μπορέσουμε να γνωρίζουμε επακριβώς αν ήταν πραγματικά ή όχι.

Ο Αγγελίδης εννοείται πως είναι ακόμη σε φάση ενημέρωσης, πως προσπαθεί να κατανοήσει το τι ακριβώς συμβαίνει, όμως σε ένα κομμάτι φαίνεται να έχει πάρει πρωτοβουλία αφού τα περιθώρια είναι στενά και … αποπνικτικά. Ο λόγος για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η οποία όχι απλά επείγει αλλά είναι πολύ σημαντική για την υποστήριξη της προσπάθειας που έχει γίνει μέχρι τώρα σε αυτή τη δίμηνη προετοιμασία της ομάδας. Εξ αρχής ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν υπέρ της ποιοτικής αναβάθμισης, αλλά το μοντέλο που είχε επιλέξει πριν από αυτόν ο Ιβάν Σαββίδης δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στην κοινή γραμμή εντός των τειχών της ομάδας.

Μετά την σύσκεψη τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν και ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε διατεθειμένος να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση κατηγορώντας μάλιστα τα στελέχη της ΠΑΕ για αυτό, ο Αγγελίδης αισθάνθηκε πως πρέπει να πάρει πρωτοβουλία και να κατευθύνει με άλλο τρόπο τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το ελεύθερο στον Ζήση Βρύζα ο οποίος πλέον έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, να πάρει πάνω του τα μεταγραφικά θέματα και να φτάσει στο τέλος χωρίς να περιμένει την έγκριση κανενός.

Με λίγα λόγια, ο Βρύζας αναλαμβάνει να βρει παίκτες πρώτης γραμμής, σε αυτή τη δύσκολη καμπή της σεζόν και με τα χρονικά περιθώρια να είναι πάρα πολύ μικρά. Επί της ουσίας, είναι ένα σκληρό τεστ για τον Βρύζα ο οποίος ναι μεν έχει κάνει προεργασία και περίμενε διάφορους παίκτες να ρίξουν το κασέ τους, όμως πλέον αρκετοί από αυτούς υπόγραψαν με αποτέλεσμα να αναζητούνται και νέες επιλογές.

Οι μέρες είναι κρίσιμες, σίγουρα στον ΠΑΟΚ θέλουν να περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα για να κερδίσουν χρόνο και σύντομα θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να σώσει την παρτίδα έστω στο 90΄. Ή μάλλον στις καθυστερήσεις.