Αυτοί οι παίκτες προτάθηκαν στον Άρη

metropolisradio 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτοί οι παίκτες προτάθηκαν στον Άρη
Αυτοί οι παίκτες προτάθηκαν στον Άρη

«Βροχή» έφταναν στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος από το πρωί τα ονόματα ποδοσφαιριστών που κυκλοφορούν «ελεύθεροι» και έχουν το δικαίωμα μεταγραφής τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα που προτάθηκαν βρίσκονται αυτά του Μανόλη Παπαστεριανού και του Νίκου Ψυχογιού. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Αρη δεν έχουν καταφέρει ακόμη και σήμερα να βρουν «στέγη» και έχοντας συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους κίτρινους, συν την εμπειρία που κουβαλάνε, φαντάζουν ως ενδεδειγμένες επιλογές για την ενδυνάμωση του ρόστερ. Επιπλέον, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Χρήστου Πατσατζόγλου, αν και στην περίπτωσή του προβληματίζει η ηλικία του, καθώς βαδίζει πλέον τα 37 του χρόνια. Ενώ, προτάθηκε και ο 22χρονος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, που πλέον είναι ελεύθερος και είχε συμμετοχές στο πρώτο μισό του περυσινού πρωταθλήματος, Μπαλασάκης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα επιστροφής του Μάουρο Πόι στη Θεσσαλονίκη, ο Αργεντίνος είναι σε στάση αναμονής καθώς ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει και να αγωνιστεί ξανά στον Αρη αλλά μέχρι χθες η διοίκηση των κιτρίνων δεν είχε κάνει κάποια κρούση στον παίκτη. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί-εμπόδια που ισχύουν για τη Γ’ Εθνική. Σύμφωνα με τον κανονισμό κάθε ομάδα μπορεί να διατηρεί στη δύναμή της μέχρι πέντε αλλοδαπούς παίκτες άνω των 18 ετών. Από αυτούς, στο φύλλο αγώνα, επιτρέπεται η αναγραφή και η συμμετοχή μέχρι τεσσάρων. Απαγορεύεται επίσης η συμμετοχή περισσότερων των τριών άνω των 33 ετών.  Η διοίκηση πρέπει να κάνει ένα πραγματικό αγώνα δρόμου αφού έχει δικαίωμα να εγγράψει ελεύθερους παίκτες ως τις 11 του μήνα (ξένους μόνο όσους αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα) ενώ από εκεί και πέρα και ως τις 31/10 μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.