Εμφάνιση πρωταγωνίστριας ομάδας

metropolisradio 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εμφάνιση πρωταγωνίστριας ομάδας
Εμφάνιση πρωταγωνίστριας ομάδας

Το έχει αποδείξει ανεξάρτητα από αντιπάλους φέτος. Όταν όμως κοντράρεις και είσαι καλύτερος από μια ομάδα που βρίσκεται στην πεντάδα της Super League, αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Το ιδανικό στήσιμο του Παπαδόπουλου με το επιθετικογενές 4-4-2 (κι έπειτα με 4-2-3-1), την αξιοπιστία σε ανασταλτικό και παραγωγικό παιχνίδι μέσω αυτοματισμών δημιούργησαν συνθήκες νίκης.

Ο Χουάντερσον παρ’ ότι είχε καίριες επεμβάσεις, φέρει ευθύνη στο γκολ του Αστέρα, ο Κυριακίδης κατέπληξε ως δεξιός μπακ και εξτρέμ, Στάμου και Ζιαμπάρης «έσβησαν» τον Μπαράλες, ο Σαραμαντάς ήταν εγγύηση και με ανεβάσματα, ο Ιντζόγλου με πολλή ουσία σ’ ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι κι ο Πουρτουλίδης μοίραζε ιδανικά με τρεξίματα. Τσιλιανίδης και Πασάς δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα με αρκετά λάθη, ο Αγγελούδης προσπάθησε αλλά του λείπει ρυθμός κι ο Περόνε ιδίως μετά την είσοδο του (ορεξάτου) Ρομάνο έδειξε πόσο σημαντικός είναι στον φετινό Ηρακλή. Ο Μπουκουβάλας έδωσε πνοή από δεξιά εισερχόμενος και ο Τσιλιγκίρης απέδειξε πωςθα δώσει λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο metrosport.gr