Ζήτημα χρόνου για χορηγίες

metropolisradio 25 Ιουλίου 2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ζήτημα χρόνου για χορηγίες

KIsEyAiJ1VwRpmZMYl76Ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα οι επαφές του Παναγιώτη Στεφανίδη και του Ντίνου Κούη για θέματα της ομάδας. Πλέον, αναμένονται οι ανακοινώσεις…

Πέρα από την άτυπη συνάντηση προχθές στη Football League, οι δύο άνδρες είχαν σημαντικές επαφές με εταιρείες – χορηγούς αλλά και τον ΟΤΕ.

Για ευνόητους λόγους αμφότεροι αποφεύγουν να μιλήσουν για τα αποτελέσματα των επαφών τους, ωστόσο από την Αλκμήνης διαρρέει ότι «φτάσαμε πλέον στο τελικό στάδιο και πως είναι ζήτημα χρόνου να υπάρξουν ανακοινώσεις».

Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα, όπως λέγεται, ειδάλλως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κ/κ Στεφανίδης,. Κούης βρέθηκαν χθες στα κεντρικά του ΟΤΕ και επήλθε συμφωνία για το χορηγικό πακέτο της νέας σεζόν (ανεξάρτητο με το κομμάτι των τηλεοπτικών). Συνολικά από τον ΟΤΕ (χορηγικό – τηλεοπτικό), στην Αλκμήνης εκτιμούν ότι θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ.

Από ‘κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία του Αρη έκλεισε χθες και μία πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία, που θα αποφέρει στον Αρη ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πέραν αυτή, υπάρχουν άλλες μία δύο χορηγικές συμφωνίες στα σκαριά, ενώ υπάρχει καταρχήν συμφωνία και με ξένη στοιχηματική εταιρεία που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στον Αρη τη νέα σεζόν. Για να ολοκληρωθεί όμως αυτή η συμφωνία, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το καθεστώς με τον ΟΠΑΠ.

Οπως και ‘να χει, στην Αλκμήνης αισιοδοξούν πως από βδομάδα θα αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση, με την εισροή των πρώτων χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ιδωμεν…