Κακαγιάννης «Υπερίσχυσε η φωνή της ψυχής μου»!

metropolisradio 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κακαγιάννης «Υπερίσχυσε η φωνή της ψυχής μου»!
Κακαγιάννης «Υπερίσχυσε η φωνή της ψυχής μου»!

Τα συναισθήματά του μοιράστηκε με τον κόσμο της ομάδας μέσω Facebook ο Γιάννης Κακαγιάννης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες από τον Καναδά.

Με ανάρτηση… τα ξημερώματα, εμφανή συναισθήματα υπερηφάνειας, ο Γιάννης Κακαγιάννης μετέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μιά μοναδική ημέρα! Μόνο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ένοιωσα γι’ αυτή την ομάδα, γι’α τους παίχτες, γιά τον προπονητή αλλά πάνω από όλα γιά τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και πρέπον. Η «άψυχη»(με τη καλή έννοια) καρέκλα του μέλους του ΔΣ ή η «φωνή» της ψυχής σου. Είδα πολλούς καλούς παλιούς φίλους αλλά γνώρισα πολύ περισσότερους. Ένοιωσα την ιαχή των παλληκαριών της Αυτόνομης, αισθάνθηκα τη χαρά των πιό μεγαλύτερων αλλά πάνω απ’ όλα δάκρυσα βλέποντας την ΕΛΠΙΔΑ στα μάτια των πιτσιρικάδων. Στο τέλος υπερύσχισε η «φωνή» της ψυχής μου παρά αυτή του μέλους του ΔΣ. Γιατί στο φινάλε είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ να είσαι οπαδός του Ηρακλή. Γιατί παρά τις αδικίες, το κυνηγητό.. παραμένεις εκεί! Σε ρίχνουν κάτω.. αλλά σηκώνεσαι! Βρίσκοντας το κουράγιο να συνεχίσεις γιά να επιστρέψεις ΕΚΕΙ που ΠΟΤΕ δεν έπεσες αλλά κάποιοι σε ρίξανε!
Υπάρχει δρόμος ακόμα. Αλλά αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε! Φίλε μου Σπύρο Παπαθανασάκη, σ’ ευχαριστώ που έδωσες όραμα σ’ αυτό τον αδικημένο λαό. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!». 

Διαβάστε περισσότερα στο metrosport.gr