«Μακάρι να μπορούσαν να φέρουν τον Κάμπος»

metropolisradio 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Μακάρι να μπορούσαν να φέρουν τον Κάμπος»
«Μακάρι να μπορούσαν να φέρουν τον Κάμπος»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Σίτσας και αναφέρθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού τμήματος στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχουν παίκτες από το περσινό ρόστερ που θέλουν να μείνουν. Κοντά 12-13 ποδοσφαιριστές συν κάποια παιδιά από την Κ19 που είναι υπό την επίβλεψη της μεγάλης ομάδας. Υπάρχει, δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον δέκα παίκτες για να δημιουργηθεί η ομάδα και να μην έχουμε τα περσινά προβλήματα».

Για το αν γίνονται κινήσεις: «Γίνονται και γι’ αυτό ανέλαβε η νέα διοίκηση. Συζητήσαμε χθες το πρωί με τον Αλέκο Κατσιαούνη, τους θέσαμε κάποια πράγματα και έχω μάθει πως έχουν έρθει σε συζητήσεις με πολλούς παίκτες».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν να μείνουν: «Προφανώς. Είναι αυτοί που έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα. Σουνάς, Γεωργιάδης, Καλογέρης και Σαμαράς δεν ήρθαν στο χθεσινό κάλεσμα. Για να μην έρθουν, νομίζω ότι θέτουν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Δεν βρίσκω άλλο λόγο».

Για το θέμα προπονητή και τον Κάμπος: «Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις επαφές της νέας διοίκησης. Ο Πάουλο Κάμπος, πάντως, είναι και αξιόλογος προπονητής και αγαπητός στον κόσμο. Από την πλευρά μου μακάρι να μπορούσαν να τον φέρουν».