Μεγάλος Διαγωνισμός

metropolisradio 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγάλος Διαγωνισμός

MET-PEGEUOT_BICYCLE-300X250Το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την PEUGEOT GRANDE AVENUE ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ τη μοναδική εξουσιοδοτημένη Peugeot στην ανατολική Θεσσαλονίκη σας προσφέρουν ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό ποδήλατο ECOMOVING COMMUTER BIKE!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στο Metropolis 95.5 και να στείλετε

SMS στο 54344 γράφοντας 955 _(κενό) ποδήλατο_(κενό) και το ονοματεπώνυμό σου.

Στέλνετε τα μηνύματά σας καθημερινά για να κερδίσετε ένα εκπληκτικό ποδήλατο, οικολογικό, εύκολο με ηλεκτρική υποβοήθηση σύμμαχό σας στις καθημερινές βόλτες στη πόλη!

Τα Ecomoving bikes (www.ecomoving.gr) είναι ποδήλατα με κινητήρα και μπαταρία, που όταν ενεργοποιούνται, δίνουν μια νέα ώθηση στη φυσική δύναμη του αναβάτη. Του επιτρέπουν να κάνει ποδήλατο ακόμα πιο μακριά, πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με λιγότερη προσπάθεια.

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 20/10/14

Οι ακροατές στέλνουν καθημερινά SMS για συμμετέχουν και να κερδίσουν μέσα από κλήρωση για το διάστημα 20/10 – 26/10 το εκπληκτικό ηλεκτρικό ποδήλατο ECOMOVING COMMUTER BIKE! αξίας 900€.

Την εβδομάδα 20/10-26/10 ένας τυχερός θα κερδίσει 1 ηλεκτρικό ποδήλατο ECOMOVING COMMUTER BIKE, το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στον αέρα από την εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου και Γρηγόρη Κόκκινου τη Δευτέρα 27/10

Tο δώρο του διαγωνισμού είναι μια προσφορά από την PEUGEOT GRANDE AVENUE ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ την μοναδική εξουσιοδοτημένη Peugeot στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται και από την εφημερίδα Metrosport σε συνεργασία με την Peugeot Grand Avenue ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ.