Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας

metropolisradio 25 Ιουλίου 2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας

WVIfsoh7Yq8mgXbhNon4Το αρχικό χρονοδιάγραμμα έδινε στη 30η του Ιούνη τον τίτλο της «καταληκτικής ημερομηνίας». Δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις, αποδείχθηκε ότι η υπόθεση δεν ήταν τόσο απλή.

Ο Άρης είχε την οικονομική δυνατότητα για τη καταβολή των προκαταβολών, όχι όμως και τη σύμφωνη γνώμη όλων των πιστωτών. Το καθεστώς αγωνίας παρατάθηκε, ομοίως και η αμφιβολία. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, εντός των επόμενων ωρών στον Άρη θα γνωρίζουν αν η ΦΙΜΠΑ μπορεί να αποκτήσει τον ρόλο συμμάχου ή απλού διεκπεραιωτή. Για την ακρίβεια, θα μάθουν τις πραγματικές ενέργειες της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών και κυρίως, αν κατάφερε να κάμψει τις αντιδράσεις της εταιρίας Octagon η οποία εκπροσωπεί τον Άαρον Μάιλς. Αρκετές εβδομάδες τώρα, οι επιτελείς του Άρη βρίσκονται σε επαφή με τη ΦΙΜΠΑ και σύμφωνα με τα όσα έχουν σημειώσει οι διοικούντες, περιμένουν οριστική εξέλιξη εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Είναι σαφές ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των επαφών του Μπέντζαμιν Κοέν ο οποίος ηγείται της συγκεκριμένης επιτροπής. Θεωρητικά, ανέλαβε την αποστολή να πείσει τη συγκεκριμένη εταιρία να συμβιβαστεί με τη πρόταση του Άρη, ούτως ώστε να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν το έχει καταφέρει, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την άρση της τιμωρίας, θα απομένει η διευθέτηση του προβλήματος με τον Αντρέα Ματσόν που χαρακτηρίζεται χαμηλού βεληνεκούς. Αν όχι, τότε ο Άρης θα αναγκαστεί να βρει τρόπο για να πληρώσει άμεσα το σύνολο του ποσού στον Άαρον Μάιλς, ούτως ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα των μεταγραφών.

Περιμένει και ο Πρίφτης

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται και ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο 46χρονος προπονητής ήδη έχει ζητήσει λίστες ξένων παικτών από τους ατζέντηδες, εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης. Σε πρώτη φάση, προσανατολίζεται στη σκέψη απόκτησης βασικού πόιντ γκαρντ και σέντερ, έχοντας εκλάβει ως δεδομένο τη παραμονή τόσο του Σάσα Βεζένκοφ όσο και του Λευτέρη Μποχωρίδη. Έχει την ενημέρωση ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι στη παρούσα φάση αποφεύγει να δημοσιοποιήσει περισσότερες σκέψεις του σχετικά με τους υπάρχοντες παίκτες ή ακόμη και γι’ αυτούς που πέρυσι αγωνίστηκαν στην ομάδα και το συμβόλαιό τους έχει λήξει. Κι αυτό διότι, θα αναγκαστεί να καταστρώσει εντελώς διαφορετικό πλάνο, στη περίπτωση που ο Άρης παραμείνει δίχως μεταγραφές για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι.