Πουρτουλίδης: «Oλοκληρώσαμε ένα δύσκολο κύκλο»

metropolisradio 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πουρτουλίδης: «Oλοκληρώσαμε ένα δύσκολο κύκλο»
Πουρτουλίδης: «Oλοκληρώσαμε ένα δύσκολο κύκλο»

Προσπάθησε και αυτός πολύ για να φύγει ο Ηρακλής νικητής από το Βόλο και να διατηρήσει τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Λαμία. «Κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα αλλά δεν μπόρεσε να «βγάλει» όλη την αναμέτρηση, αποχωρώντας λόγω τραυματισμού πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ο λόγος για τον Νίκο Πουρτουλίδη που μίλησε στη «Μ» για το χθεσινό παιχνίδι, με τον αρχηγό του Ηρακλή να χαρακτηρίζει σπουδαία τη νίκη.

«Ηταν μία σημαντική και σπουδαία νίκη για εμάς. Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο συνεχόμενων και δύσκολων παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά. Αυτό που κοιτάζουμε πλέον είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οσο ψηλότερα φτάσουμε και στο κύπελλο τόσο καλύτερα θα είναι για την ομάδα. Λίγη ξεκούραση χρειάζεται τώρα και συνεχίζουμε κανονικά την προσπάθεια.»

*Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι διάστρεμμα, με το μέγεθος του προβλήματος να γίνεται γνωστό τη σημερινή ημέρα. Ετσι και αλλιώς πάντως δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής με αντίπαλο τον Τύρναβο καθώς έχει προ πολλού δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής.