«Πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα»

metropolisradio 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα»
«Πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Άρη Γιάννης Φυσέκης και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη επαφή με τη νέα διοίκηση: «Κατ’ αρχήν γνωριστήκαμε και μας είπαν ότι μέσα στις επόμενες δύο μέρες τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα για το σχεδιασμό. Πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα. Το θετικό είναι ότι ξέρουμε σε ποιον θα απευθυνθούμε πλέον».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα. Θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη κάποια πράγματα. Σε 20 μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν φτάνουν 20 μέρες προετοιμασίας: «Δε νομίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Σε ένα καλό επίπεδο είμαστε όλοι, αφού συστηματικά και ατομικά προπονούμασταν. Απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βρεθούμε μεταξύ μας και να κάνουμε γρήγορα ένα καλό σύνολο».

Για τους τέσσερεις ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν το παρόν: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Με όλα τα παιδιά συνεργαστήκαμε και σέβομαι την απόφασή τους. Από εκεί και πέρα ήταν επιλογή τους. Υπάρχουν οι συνθήκες που ο καθένας θα επιλέξει αν θα είναι ή όχι».