Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού με Αναστόπουλο

metropolisradio 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού με Αναστόπουλο
Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού με Αναστόπουλο

«Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, έρχομαι το απόγευμα Θεσσαλονίκη», ξεκαθάρισε στη «Μ» ο 57χρονος προπονητής, με αφορμή το σημερινό καθοριστικό ραντεβού στην Αθήνα

Την οριστική του απάντηση στην πρόταση του Αρη για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα δώσει σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο 57χρονος προπονητής θα συναντηθεί με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρο Καρυπίδη, στην Αθήνα ώστε να θέσουν –για τελευταία φορά- επί τάπητος το πλαίσιο της συνεργασίας τους στο τριετές συμβόλαιο (1+2) που του προτάθηκε.

Το σήριαλ κρατάει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας και ο «Αναστό» δείχνει σκληρός διαπραγματευτής, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις εγγυήσεις που ζητάει και θέλει να κατοχυρώσει προτού πει το πολυπόθητο «ναι». Η επιθυμία του για επιστροφή σε γνώριμα λημέρια, μετά από έντεκα χρόνια, είναι δεδομένη, ωστόσο θέλει να κατοχυρώσει τις εγγυήσεις που θα τον κάνουν να αισθανθεί πιο άνετα. Και τι εννοούμε; Αυτό το οποίο ζητάει ο 57χρονος προπονητής είναι κάποιες συγκεκριμένες εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιό του σε περίπτωση που είτε εγκαταλείψει την ομάδα ο Καρυπίδης (με τον οποίο θα συμφωνήσει) είτε για διαφόρους λόγους ο ίδιος απολυθεί. Ζητάει με λίγα λόγια να είναι  καλυμμένος με την αποζημίωσή του. Κάτι το οποίο ναι μεν δέχτηκε ο Ερασιτέχνης, αλλά και από την πλευρά του θέλει να δεσμευτεί ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα βαρύνει τον ίδιο, αλλά τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όλα τα παραπάνω θα τεθούν στα υπ οψιν της σημερινής συνάντηση μεταξύ προπονητή και Καρυπίδη, και εφόσον υπάρξει ταύτιση τότε ο 57χρονος προπονητής θα πει το «ναι» και το απόγευμα θα είναι στην προπόνηση του Αρη, στο Νέο Ρύσιο.

Σαριόγλου, Σκέντζος οι συνεργάτες του

Εφόσον επικυρωθεί η συνεργασία του Νίκου Αναστόπουλου με τον Αρη, τότε στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψουν ακόμη δύο παλιοί γνώριμοι. Ο λόγος για τον Ανδρέα Σκέντζο και τον Αντώνη Σαριόγλου. Ο πρώτος είναι ο άμεσος συνεργάτης του 57χρονου προπονητή τα τελευταία χρόνια, ενώ ο δεύτερος ήδη από χθες άρχισε άτυπα την συνεργασία του με τον Αρη. Μάλιστα όχι στον ρόλο του διερμηνέα, αλλά σε αυτόν του γενικού αρχηγού της ομάδας, ήτοι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος.