Σταθερός στο πλάνο του

metropolisradio 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σταθερός στο πλάνο του
Σταθερός στο πλάνο του

Καμία διάθεση… χαλάρωσης δεν έχει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν παρασύρεται από την «απόλυτη» συγκομιδή της ομάδας του, στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Διάθεση που έχει φροντίσει να μεταδώσει και στους παίκτες του, ειδικά στο χρονικό σημείο, που βρισκόμαστε με τα συνεχή παιχνίδια.

Η αρχή γίνεται στη Χρυσούπολη, κόντρα στο Νέστο, ακολουθεί ο Απόλλων Καλαμαριάς (εντός έδρας την Τετάρτη) και η Κοζάνη (εκτός έδρας).

Ασχέτως με τη δυναμικότητα του εκάστοτε αντιπάλου, ο «Αναστό» έχει την πολυτέλεια να εφαρμόζει λίγο-πολύ το ίδιο πλάνο, εξαιτίας –βέβαια- της ποιότητας του υλικού που έχει να διαχειριστεί.

Ετσι, λοιπόν, φροντίζει –με τον τρόπο του- να περνά, στους ποδοσφαιριστές του, το μήνυμα ότι ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή, ακόμα κι όταν το σκορ είναι… ασφαλείας.

Η πτώση στην απόδοση, που παρατηρείται κατά τη διάρκεια των δεύτερων ημιχρόνων, είναι κατάσταση που «ελέγχει» ο Αναστόπουλος, καθώς ξέρει ότι κοουτσάρει σύνολο, που δεν έκανε προετοιμασία (πλην εξαιρέσεων), με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφορά στην εικόνα μεταξύ πρώτου και δεύτερου 45λεπτου.

Για το θέμα έχουν δώσει απαντήσεις και οι παίκτες του Αρη, οι οποίοι δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι προτεραιότητα είναι να «καθαρίζουν», νωρίς, την υπόθεση «νίκη», για να κάνουν, παράλληλα, και συντήρηση δυνάμεων υπό το φόβο της «έξτρα» κούρασης και των τραυματισμών.