Στροφή σε Παντελίδη

metropolisradio 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στροφή σε Παντελίδη
Στροφή σε Παντελίδη

Με τον χρόνο να τους πιέζει ασφυκτικά αφού σε διάστημα λιγότερο των 20 ημερών θα πρέπει η ομάδα να μπει στο χορτάρι για να αρχίσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του Αρη έπιασαν από χθες το πρωί δουλειά. Στις άμεσες προτεραιότητες του Νίκου Αρβανιτίδη και των συνεργατών του είναι η ανάληψη προπονητή, παράλληλα με την στελέχωση του υπάρχοντος ρόστερ του Αρη.

Η αρνητική απάντηση του Σάκη Τσιώλη χθες το απόγευμα άλλαξε τα δεδομένα ως προς το κομμάτι του προπονητή. Και αυτό γιατί ο Καρδιτσιώτης αποτελούσε τον διακαή πόθο της νέας διοίκησης και στην πρώτη επαφή που είχαν (πριν την ΓΣ) δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει εάν υπάρχει πλάνο τριετίας από την πλευρά Αρβανιτίδη. Ζύγισε ωστόσο τα δεδομένα και χθες απάντησε αρνητικά, με αποτέλεσμα η λίστα των «κιτρίνων» με τους υποψήφιους ελεύθερους προπονητές να βγει από το συρτάρι και να ξεψαχνιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Σάββα Παντελίδη. Ο 50χρονος προπονητής, με θητεία την τελευταία τριετία στη Σούπερ Λίγκ (Γιάννινα και Λεβαδειακό), αλλά και με πολλές παραστάσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική (Ολυμπιακός Βόλου, Πανθρακικός, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Αιγάλεω κ.α.) θεωρείται μία καλή λύση για τον πάγκο του Αρη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Βέβαια δεν… παίζει μόνος του, καθώς στη σχετική λίστα που κρατάει στα χέρια της η νέα διοίκηση υπάρχουν κι άλλα ονόματα Ελλήνων, αλλά και ξένων προπονητών τα οποία εξετάζονται. «Από τις πρωινές ώρες γίνονται συνεχόμενες συσκέψεις σε ότι αφορά το ρόστερ, τον προπονητή. Θεωρήσαμε καλό να γίνει πρώτα η πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, να μας γνωρίσουν κι αυτοί. Φυσικά κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μας γεμίζει ερωτήματα για το ποιο είναι το σκεπτικό τους και πως λειτουργούν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε το ρόστερ της επόμενης μέρας και στις 27 του μήνα να είμαστε έτοιμοι. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις», είπε σχετικά με το θέμα του προπονητή και της στελέχωσης του ρόστερ, στη «Μ», ο Αλέκος Κατσιαούνης . Στο μεταξύ, ανάμεσα στα ονόματα που εξετάστηκαν είναι και αυτό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τον νεαρό προπονητή να απορρίπτεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε επικοινωνία με τον Νίκο Αναστόπουλο, καθώς ο «αλενατόρε» συζητούσε μόνο το ενδεχόμενο της Β’ Εθνικής.