Τελειώνει με τη βίζα του και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Σανιά

metropolisradio 25 Ιουλίου 2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τελειώνει με τη βίζα του και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Σανιά

Σανιά

Σανιά

Τα καθαρά διαδικαστικά ζητήματα, είναι αυτά που αποτελούν το μοναδικό «εμπόδιο» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σίντι Σανιά στον Αρη, το όνομα του οποίου φρόντισε να σας αποκαλύψει στο χθεσινό της φύλλο η «Μ».

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος, φρόντισε από το βράδυ της Τετάρτης να επιστρέψει στους ιθύνοντες του Αρη το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο και πλέον απομένουν μόλις δύο προϋποθέσεις, ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί στο 100% η δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος αμυντικός μέσος, με το που έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα περάσει από ενδελεχείς ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι «ΟΚ» από κάθε άποψη. Αυτός είναι ένας όρος που έβαλαν από κοινού στο συμβόλαιο Καλαϊτζίδης και διοίκηση, αναλογιζόμενοι πως ο Σανιά, έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι τον Νοέμβριο του 2013 όταν και έλυσε –κοινή συναινέσει- τη συνεργασία του με τη Σόνγκνταλ.

Μόλις συμβεί αυτό και το ιατρικό τιμ ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή, οι «κίτρινοι» θα πρέπει να φανούν συνεπείς απέναντι στη δεύτερη προϋπόθεση, που είναι η καταβολή των χρημάτων της προκαταβολής. Πρόκειται για ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 15 χιλιάδες ευρώ και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει συγκεντρωθεί, μέχρι ο Σανιά, να πατήσει το πόδι του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ούτως ή άλλως, οι «κίτρινοι» περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες τα χρήματα της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη στην Κλαμπ Μπριζ, τα οποία προορίζονται να λύσουν εξόχως επείγοντα ζητήματα, ακόμη και λειτουργίας της ομάδας.