Κίνηση Μητρόπουλου για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ

metropolisradio 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κίνηση Μητρόπουλου για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ
Κίνηση Μητρόπουλου για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ

Ο γνωστός παράγοντας αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ότι κινείται για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία.

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εναντίον της διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ και με σκοπό τον ορισμό προσωρινής διοίκησης υπέβαλε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε μια αίτηση από μένα, η οποία υποστηρίζει ότι η διαδικασία που ακολουθεί η ΕΠΟ για τις εκλογές είναι παράνομη. Σύμφωνα με τον νόμο Ορφανού, στις εκλογές δεν ψηφίζουν οι ενώσεις με τρεις ψήφους η καθεμιά, αλλά ένα σώμα εκλεκτόρων. Είναι μια παρανομία όλη αυτή η διαδικασία και όποια παράταξη έχανε τις εκλογές θα είχε κάθε δικαίωμα να ακυρώσει τη διαδικασία».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Πρότεινα κάποια πρόσωπα εκλεκτά στελέχη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, τα οποία αν το δεχθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο θα στελεχώσουν μια προσωρινή διοίκηση που θα επαναφέρει τη νομιμότητα στην ΕΠΟ. Με τις νέες δικογραφίες που θα έρθουν, δεν θα μείνει ούτε κλητήρας στην ΕΠΟ που δεν θα εμπλέκεται σε δίκη».

Για τους ανθρώπους που προτείνει να στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ: «Από τα 30 ονόματα που προτάθηκαν, υπάρχουν 7-8 βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Οι Καμάρας, Δομάζος, Σκαρτάδος, Τουτζιάρης, Βαλαώρας, Μαχλάς, παίκτες που άφησαν τη σφραγίδα τους και έμπειροι διοικητικοί παράγοντες. Θα ανακοινωθούν σύντομα».