Σαββίδης: «Στρατηγικό λάθος που δεν πουλήσαμε τον Αθανασιάδη»

metropolisradio 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σαββίδης: «Στρατηγικό λάθος που δεν πουλήσαμε τον Αθανασιάδη»
Σαββίδης: «Στρατηγικό λάθος που δεν πουλήσαμε τον Αθανασιάδη»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην ομιλία του, η ατάκα για τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ είναι που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε ποτέ πως πέραν από μεγαλομέτοχος και από χθες πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είναι και οπαδός της ομάδας. Και αυτή η… ιδιότητα είναι που τον επηρέασε σε αρκετές αποφάσεις του. Μία από αυτές και η μη πώληση του Αθανασιάδη!

«Τότε όταν θα μπορούσαμε να πουλήσουμε τον Αθανασιάδη, εγώ έλεγα ότι δεν μπορώ να τον πουλήσω γιατί μου αρέσει. Κι αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος. Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ σαν οπαδός και ακόμα αφότου έγινα βασικός μέτοχος του ΠΑΟΚ παραμένω οπαδός και αυτό δεν είναι σωστό. Είναι ένα λάθος που αντιλαμβάνομαι. Αλλιώς θα συμπεριφερόμουν ως μάνατζερ, αλλά ως φίλαθλος δεν μπορώ» είπε ο Ιβάν Σαββίδης και λογικό είναι η ατάκα αυτή να προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον.

Και αν ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω των μέτριων εμφανίσεών του, η δήλωση αυτή από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ δεν έγινε για να δείξει τις προθέσεις του για το… προσεχές μέλλον αλλά για να δείξει με παραδείγματα πως ο σύλλογος θα πρέπει να λειτουργεί πρώτα και πάνω απ’ όλα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.

Περισσότερα στο Metrosport