Επανέρχεται για Ταλέντο

Μια ακόμη προσπάθεια για να ενισχυθεί επιθετικά, στο κομμάτι της δημιουργίας, θα κάνει τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, ο Αρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κτρινόμαυροι δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Αλεξάντερ Ταλέντο και οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν σκοπό να προχωρήσουν άμεσα σε επαφή με την Καλλιθέα, ομάδα όπου ανήκει μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη από τώρα.

Ο Ταλέντο ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι τον Δεκέμβριο κάνοντας 14 συμμετοχές, με δύο γκολ, στο περσινό Πρωτάθλημα της Football League, ενώ στο φετινό μετράει τρία γκολ σε εννέα παιχνίδια και είναι ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό μπορεί όμως να καλύψει και στα δύο άκρα της επίθεσης (σ.σ. θέσεις που υπάρχουν πολλές επιλογές στο ρόστερ) αλλά και στη θέση πίσω από τον φορ, αυτή του δημιουργού. Μια θέση στην οποία λύσεις δίνουν ο Γιάννης Πασάς με τον Μπάμπη Παυλίδη, ελλείψει «καθαρόαιμων» δεκαριών στο ρόστερ του Αρη, ειδικά μετά και τη φυγή του Στεφάνοβιτς ο οποίος δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία.

Από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα του «Ελ Πάσο» πάντως ο 21χρονος Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ και στο παιχνίδι με τον Αρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν αυτός που ξεχώρισε με την απόδοσή του από πλευράς Καλλιθέας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.