«Καλημέρα» στο 2018 με νίκη θέλει ο Ηρακλής

Το 2017 έκλεισε με «γκέλα ολκής» και το ισόπαλο 2-2 στο Καυτανζόγλειο με την ΑΕ Καρίτσας. Το 2018 ανοίγει σήμερα αγωνιστικά για τον Ηρακλή με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Ο Ημίθεος δοκιμάζεται στον Εύοσμο (15:00, Metropolis 95,5 FM) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με το μυαλό… καρφωμένο στους βαθμούς και μόνο.

Σοβαρός αλλά και «διψασμένος» ο Ηρακλής είναι πανέτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση στον Εύοσμο. Γνωρίζοντας τις παγίδες που κρύβει η επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τις γιορτές, προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη σημερινή αναμέτρηση χωρίς προβλήματα.

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή τους Γιώργο Αμπάρη και Μάριο Κωστούλα, ο Σάκης Αναστασιάδης εκτιμάται πως δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον «κλασικό κορμό» όπως έχει προκύψει αυτός από τους αγώνες που πέρασαν. Ο Σερραίος τεχνικός υπολογίζει πολύ περισσότερο στον απόλυτα έτοιμο πλέον Κώστα Παναγιωτούδη και θα παρατάξει τον Ηρακλή με επιθετική φιλοσοφία, με στόχο τη δημιουργία και το γκολ που θα δώσει προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.