«Κληρώνει» για Ταλέντο στον Άρη!

Κρίσιμες για ό,τι αφορά την έκβαση της υπόθεσης του Αλεξάντρε Ταλέντο στον Αρη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», οι μέρες που ακολουθούν. Οι συζητήσεις των ιθυνόντων της ομάδας με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο, για τον Αρη, στην περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου-αποκάλυψη της «Μ» στο προχθεσινό φύλλο- είναι το συμβόλαιο που τον «δένει» στην Καλλιθέα μέχρι το καλοκαίρι. Στο ενδεχόμενο όμως η ομάδα του «Ελ Πάσο» να τον χάσει χωρίς κέρδος, η προοπτική των κιτρινόμαυρων φαντάζει ιδανική. Λόγω αυτού και ο σύλλογος της Αθήνας σε πρώτη φάση είναι θετικός στην παραχώρησή του με ένα οικονομικό αντάλλαγμα που είναι για τον Αρη προσεγγίσιμο. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το… μπαλάκι είναι στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη. Αν μπορεί και αν θέλει, δηλαδή, να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει με την προσθήκη του Ταλέντο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του.

Εκτός της προοπτικής του Αρη, πάντως, ο Ταλέντο έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις τις οποίες και εξετάζει, αν και σύμφωνα με το περιβάλλον του αυτή των κιτρινόμαυρων είναι δελεαστική και με προοπτική, αφού γίνεται λόγος για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.