Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, παραμονή με όρους

Λήξαν, για την ώρα τουλάχιστον, θεωρείται το θέμα που προέκυψε με τους Κενάν Μπαργκάν και Αντώνη Καπνίδη.

Με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας συζήτησε χθες, πριν από την προπόνηση, ο Παύλος Μυροφορίδης, παρουσία του Δημήτρη Σπανού, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να αποφασιστεί το μέλλον τους στους κιτρινόμαυρους.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά τη συνάντηση Μπαργκάν και Καπνίδης συνεχίζουν κανονικά, αλλά με προϋποθέσεις και συγκεκριμένους… όρους. Τι εννοούμε; Ότι σε περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα λανθασμένης νοοτροπίας -απειθαρχία- και χαλαρότητας στις προπονήσεις, αιτία άλλωστε για να μείνουν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα τεθούν αυτομάτως εκτός ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη ήταν ξεκάθαρος απέναντί τους. «Τις επιλογές του προπονητή θα πρέπει να τις σεβόμαστε όλοι. Αυτός αποφασίζει και αυτό δεν αλλάζει, είτε σας αρέσει είτε όχι. Η ομάδα είναι πάνω απ όλους μας», είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τους δύο παίκτες να αλλάξουν… μυαλά και να συμμορφωθούν με τα «θέλω» της ομάδας και του προπονητή. Το κατά πόσο η χθεσινή προσπάθεια Μυροφορίδη-Σπανού θα πιάσει τόπο και οι δύο παίκτες θα ανταποκριθούν και θα προσπαθήσουν μέσα από την καθημερινή δουλειά να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη τους, θα φανεί σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.