«Στοπ» από Βασιλειάδη στη μετακίνηση των φίλων του Αρη

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στη Λάρισα για τον αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η κίνηση αυτή προκαλεί ερωτηματικά καθώς επιτρεπέται η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (13/1, 19:30) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Δείτε τις δύο αποφάσεις:

«Αποφασίζεται η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-01-2018 και ώρα 15:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ».

«Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13-01-2018 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.