Το plan B για τη θέση του επιθετικού στον Άρη

Την απόκτηση επιθετικού εξετάζουν οι ιθύνοντες της ομάδος του Άρη.

Η απόφαση του Παύλου Μυροφορίδη, από κοινού με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον προπονητή της ομάδας, είναι ειλημμένη και οφείλεται στο γεγονός ότι στο ρόστερ πλην του Διαμαντόπουλου δεν υπάρχει άλλος καθαρός επιθετικός, ειδικά όταν ο Καπνίδης -που θα μπορούσε να αποτελεί βασική επιλογή- δεν έχει ικανοποιήσει από τη μέχρι τώρα παρουσία του και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Το Πρωτάθλημα όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο και είναι δεδομένο ότι στη διάρκεια θα προκύψουν στιγμές που ο Δημήτρης Σπανός θα κοιτάξει στον πάγκο του. Πρώτη επιλογή των κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης αποτελεί ο Μιχάλης Μπαστακός. Όσο όμως ο παίκτης δεν κινείται για να πάρει την ελευθέρας του από τον Ατρόμητο -και να συμφωνήσει επίσημα με τον Αρη-, τόσο η αβεβαιότητα για το αν τελικά το καταφέρει αυξάνεται.

Για τον λόγο αυτό ο  προπονητής του Αρη εξετάζει και το plan B, το ενδεχόμενο δηλαδή να μη γίνει τελικά μεταγραφή. Σε αυτή την περίπτωση, πλην της επιλογής Καπνίδη (σ.σ. αν παραμείνει), κοιτάει στον πάγκο του και βλέπει ότι έχει τουλάχιστον τρεις λύσεις, έστω και ανάγκης. Και εξηγούμαι.

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια, σε επίσημο και φιλικό επίπεδο, έχει δείξει τις προθέσεις του να αξιοποιήσει τον Πασχάλη Κάσσο, τον Λούκα Μιλούνοβιτς, ακόμα και τον Γιάννη Πασά, στη θέση «9» παρότι σε τέτοιο ενδεχόμενο η ομάδα μένει χωρίς καθαρό φορ στο παιχνίδι της. Αμφότεροι πάντως όποτε κλήθηκαν να βοηθήσουν από τη συγκεκριμένη θέση σκόραραν και είχαν καλή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν θα πρέπει να παραλείπουμε επίσης το γεγονός ότι ο Αρης των δύο «καθαρών φορ» είναι η πιο παραγωγική ομάδα στο Πρωτάθλημα με 18 γκολ υπέρ.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.