Χωρίς Τάι την Κυριακή, «κανένα θέμα» με Αθανασίου

Το μεταγραφικό παζλ συμπληρώνεται και απομένει ακόμη μια κίνηση για τον Ηρακλή, εφόσον ωστόσο βρεθεί η ιδανική λύση για την ενίσχυση του ακραίου μπακ. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Τάι σίγουρα την Κυριακή, ενώ ο Παντελής Αθανασίου παρουσιάζεται κοντά στην επιστροφή του στον Ιάλυσο Ρόδου.

Είναι σε καλή κατάσταση, θέλει να βοηθήσει, αλλά την Κυριακή δεν θα προλάβει να ντεμπουτάρει κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του Τάι δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο τέτοιο που να αφήνει πιθανότητες συμμετοχής του την Κυριακή και το θέμα θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, ο Παντελής Αθανασίου παρουσιάστηκε να βρίσκεται ένα βήμα εκτός Ηρακλή και προ των πυλών της επιστροφής του στον Ιάλυσο Ρόδου σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας. Ο έμπειρος μέσος (χάνει 2 αγώνες έχοντας συμπληρώσει 7 κίτρινες) φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ηρακλή και να έχει πάρει μάλιστα το «ok», κάτι το οποίο διέψευδαν χθες το βράδυ από τη Μίκρα υπογραμμίζοντας πως δεν συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά.

Ο Κορκόβελος στη Μίκρα

Θετική έκπληξη. Ο Φώτης Κορκόβελος βρέθηκε χθες στη Μίκρα παρακολουθώντας την προπόνηση της ομάδας. Είναι γνωστά εδώ και χρόνια τα αισθήματά του για την ομάδα άλλωστε και έχει επιτελέσει στο παρελθόν μέλος της. Η παρουσία του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία στη Μίκρα ωστόσο δεν συνδέεται σε διοικητικό επίπεδο. Στο κάλεσμα που απευθύνθηκε προς πολλούς επιφανείς Ηρακλειδείς ωστόσο ήταν και παραμένει θετικός βοηθώντας την προσπάθεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.